Tecnology Trends

  press.gif (373 bytes)

Otaniemessä linjataan pääomavaltaisen
teollisuuden tulevaisuuden trendejä

Morris Tabaksblat puhuu eurooppalaisesta kilpailusta


Pääomavaltaisen teollisuuden tulevaisuuden trendit puhuttavat alan huippuasiantuntijoita ja teolli-suusjohtajia Technology Trends –seminaarissa 16.1.2001. Seminaarin aiheena on “Major Trends in Capital Intensive Industry – Case Finland”.

"Nykyisin uusi ja vanha talous ovat sulautumassa yhteen. Uutta teknologiaa käytetään hyödyksi paljon myös pääomaintensiivisessä teollisuudessa", toteaa vuorineuvos Jyrki Juusela, yksi seminaarin puhujista. Juusela on Teollisuuden ja Työnantajain Keskusliiton puheenjohtaja ja Outokumpu Oyj:n toimitusjohtaja. "Pitkäjänteinen energiapolitiikka ja ympäristötekijöiden tehokas huomioonottaminen ovat tärkeitä tekijöitä pääomavaltaisen teollisuuden tulevaisuutta linjattaessa", Juusela korostaa.

Yksi pääpuhujista, Morris Tabaksblat, puhuu eurooppalaisesta kilpailusta European Round Table of Industrialistsin näkökulmasta. European Round Table of Industrialists on Euroopan teollisuus-johtajien forum, jonka tarkoituksena on edistää Euroopan talouden kasvua ja kilpailua. Tabaksblat on ERT:n puheenjohtaja sekä Reed Elsevierin toimitusjohtaja. Aiemmin hän on toiminut Unileverin toimitusjohtajana.

Muita käsiteltäviä aiheita ovat mm. pääomavaltaisen teollisuuden ominaispiirteet ja tarvittavat rakenteelliset muutokset sekä talouden ja pörssin trendit pääomavaltaisessa teollisuudessa.

Seminaari on tiistaina 16.1.2001 klo 8.15-16.30 Dipolissa, Espoon Otaniemessä (Otakaari 24). Sen järjestää Teknillinen korkeakoulu ja Valtion teknillinen tutkimuskeskus. Tilaisuuteen odotetaan sataa osallistujaa, lähinnä teollisuusjohtajia ja asiantuntijoita.

Päivän aikana on mahdollisuus haastatella yleensä niin kiireisiä yritysjohtajia ja asiantuntijoita. Tiedotusvälineille on järjestetty seminaariin mediapiste sekä tila mahdollisia haastatteluja varten.

Pyydämme ilmoittamaan tiedotusvälineenne osallistujat oheisella lomakkeella, Registration,   Kati Niemelle.

Lämpimästi tervetuloa!For further information, please contact

Ms Kati Niemi
e-mail: kati.niemi@hut.fi
tel: +358 9 451 4671
fax: +358 9 451 4060


»
Main Page

» Program

» Speakers

» Location

Press

» Registration

» Advisory
   Committee
   Members

http://technologytrends.vtt.fi