In English »

VTT100 - tehtävänä hyvä huominen

Teemme lakkaamatta intohimoista innovaatiotyötä, josta on suoraa hyötyä Suomen yrityksille ja suomalaisille.
Katso mitä hyvää on syntymässä juuri tälläkin hetkellä!

Tartutaan yhdessä tärkeisiin elinkeinoelämän ja yhteiskunnan haasteisiin.

Vuonna 2017 itsenäinen Suomi täyttää 100 vuotta. VTT juhlistaa merkkivuotta ratkomalla merkittäviä elinkeinoelämän ja yhteiskunnan haasteita. Haemme ratkaisuja rakentamalla luovaa yhteistyötä ja uusia kumppanuuksia. Pitkällä aikavälillä työtämme ohjaavat viisi majakoiksi kutsuttua aihealuetta:

Haemme nyt tulevaisuuteen suuntautuneita yrityksiä isännöimään näihin majakka-alueisiin liittyviä innovaatiohaasteita. Miten Suomi pärjää 25 vuoden päästä, kun on aika viettää VTT:n omaa 100-vuotisjuhlaa? Se riippuu meistä kaikista: ahkeruudestamme, halustamme menestyä, kyvystämme tehdä yhteistyötä ja rohkeudestamme luoda uutta.

KIINNOSTUITKO?

JÄRJESTETYT HAASTEET

VTT:n Design the Cellulose Hackathon -kilpailu järjestettiin syyskuussa 2017 osana Helsinki Design Week 2017 -tapahtumaa. Kilpailu huipentui kaikille avoimeen Q&A on the Materials of the Future -seminaaritapahtumaan, jossa käsiteltiin tulevaisuuden materiaaleja koskevia suuria kysymyksiä ja voittajat julkistettiin. Kilpailun voitti tiimi, jonka jäsenet ovat Metropolia Ammattikorkeakoulussa vestonomiksi opiskeleva Anneli Auranen ja Lapin yliopistosta valmistunut taiteen maisteri Heta Kupsala biomateriaaleja yhdistävällä selkärepullaan. Hackathon ja Q&A -seminaari ovat osa VTT100 innovaatio-ohjelmaa. Lue lisää kilpailusta ja voittajista >>